Telefoon: 0314 - 39 00 62 | E-mail: info@spellenwinkeldebetovering.nl

Love Letter


De oogverblinde mooie prinses Anne heeft zo langzamerhand de huwbare leeftijd bereikt. Verover het hart van prinses Anne en probeer je rivalen uit te schakelen! Je wilt toch zeker niet afgewezen worden??

15,99

Op voorraad

Beschrijving

Kort, tactisch blufspelletje met maar 16 kaarten. Hoewel de spelregels zeer eenvoudig zijn, zit er meer diepgang in dan je op het eerste gezicht vermoedt.

Probeer je liefdesbrief bij de prinses te krijgen. Daarvoor heb je de hulp van het personeel nodig. Je krijgt aan het begin 1 kaart met een personage, die een speciale eigenschap heeft. Ben je aan de beurt, dan trek je een kaart en moet je één van je 2 kaarten spelen. Zo mag je als Wachter bijvoorbeeld raden welke kaart iemand heeft. Klopt dat, dan is de betreffende speler uitgeschakeld. Het Kamermeisje beschermt je tegen dit soort praktijken. De Gravin doet niets, maar deze moet je afleggen als je ook de Koning of de Prins in je hand hebt. Zo heeft elk personage zijn eigen voor- en nadelen. Zijn de kaarten op, dan is het spel afgelopen. Heb jij nu de kaart met de hoogste waarde in je hand? Dan win je het spel. Je wint ook als je als enige nog over bent.

Dit vlotte spelletje was één van de hits op de spellenbeurs te Essen in 2012.

Door de eenvoudige spelregels ben je binnen 1 minuut aan het spelen. Na 1 keer spelen zal je merken dat je meteen nog een keer wilt. Superverslavend!

Zie hieronder online speluitleg: