Telefoon: 0314 - 39 00 62 | E-mail: info@spellenwinkeldebetovering.nl

Het Verboden Eiland


Uitdagend, spannend en alleen te winnen door goed samen te werken! Zorg dat je er samen levend vandaan komt!

24,99

Op voorraad

Beschrijving

Het Verboden Eiland was de verborgen schuilplaats van een oude mystieke beschaving. De mythe wil dat deze beschaving de vier elementen van de Aarde beheerste ( vuur, wind, water en aarde) met vier heilige schatten: het Kristal van Vuur, het Standbeeld der Wind, de Kelk der Oceaan en de Steen der Aarde. Omdat de schatten in kwade handen catastrofale schade zouden aanrichten, verborgen ze deze in het geheim op het Verboden Eiland en ontwierpen dat zo dat het zou zinken als indringers de schatten ooit probeerden te roven. Na de mysterieuze ondergang van hun rijk bleef het Verboden Eiland eeuwenlang verborgen…tot nu!

In het familiespel ‘Het Verboden Eiland’ gaat je team van vier avonturiers op zoek naar deze vier heilige schatten. Je moet daarbij samenwerken en overleggen om te voorkomen dat het Verboden Eiland zinkt, opdat je genoeg tijd hebt om de vier schatten te pakken te krijgen. Als je ze eenmaal hebt moet je bij de Dwazenlandplaats zien te komen en met de helikopter ontsnappen om te winnen. Maar als het eiland zinkt voor de missie is volbracht hebben jullie verloren! Weet jouw team als eerste het eiland te betreden, de schatten te vinden en het er levend van af te brengen?

Verboden Eiland is een coöperatief familiespel: werk samen, overleg met elkaar en vind de schatten voordat het eiland zinkt! Het spel bevat eenvoudige spelregels en je speelt het redelijk snel weg, ongeveer een half uurtje.
Elke speler beschikt over een unieke vaardigheid (er zitten 6 vaardigheden in het spel) wat zorgt voor flink wat variatie. De moeilijkheidsgraad is door de spelers te bepalen waardoor het spel uitdagend en super spannend blijft.
Verboden Eiland is vanaf 10 jaar te spelen, maar door het coöperatieve karakter is het ook geschikt als familiespel voor gezinnen met iets jongere kinderen: de ouders nemen de kinderen aan de hand. Het spel is prachtige vormgeving en unieke uitgave in een blikken doos!

Het verboden Eiland is het Spel van het Jaar geworden in 2012.

Zie hieronder online speluitleg en introductiefilmpje: