Telefoon: 0314 - 39 00 62 | E-mail: info@spellenwinkeldebetovering.nl

Pim Pam Pet Adults


Durf jij jezelf bloot te geven in goed gezelschap?

18,99

Uitverkocht

Beschrijving

De ene vraag is bij Pim Pam Pet Adults Only nog hilarischer dan de ander: “Iets wat je in een gat stopt?”, ‘Iets wat je niet dronken kan doen”, “Iemand met wie je in de ballenbak wil spelen?”, “Iets waarin je beter bent dan de persoon rechts van je?” Oftewel: gegarandeerd een te gekke avond met vrienden in de kroeg, aan het zwembad op vakantie, onderweg of neem Pim Pam Pet Adults Only mee naar een festival! Ook heel geschikt om het ijs te breken tijdens een saaie verjaardag!

Het is heel simpel: Wanneer je Pim Pam Pet Adults Only gaat spelen verdeel je de spelers in twee groepen en kies je een spelleider (bijvoorbeeld de oudste, de knapste enz.). De andere spelers van Pim Pam Pet Adults Only schrijven ongezien een persoonlijke vraag op een blanco kaartje. De ingevulde kaartjes worden aan de spelleider gegeven, die alle kaartjes (inclusief de bonuskaarten) schudt en ze omgekeerd op een stapel voor zich neerlegt.

Nu kan het spel Pim Pam Pet Adults Only beginnen! De spelleider draait het bovenste kaartje om en leest één vraag hardop voor. Daarna draait hij aan de draaischijf en roept de letter die bij het stilstaan zichtbaar wordt. De spelers moeten nu zo snel mogelijk de gestelde vraag beantwoorden; dit antwoord moet beginnen met de letter die op de draaischijf staat aangegeven.
Degene die als eerste een goed antwoord geeft krijgt het kaartje.
Degene die een fout antwoord geeft moet een kaartje aan de andere groep geven.
Geven twee spelers tegelijk een goed antwoord? Dan krijgt de speler die het origineelste antwoord heeft gegeven, het kaartje.
Als niemand een goed antwoord geeft, laat de spelleider opnieuw de draaischijf draaien.
Heeft de spelleider een bonuskaart omgedraaid? Dan kunnen alle spelers bij de eerstvolgende vraag één bonuspunt scoren. Let op: daarbij gaat het niet om snelheid, maar om originaliteit. De spelleider bepaalt wie het meest ‘bevredigende’ antwoord heeft gegeven en het bonuspunt verdient.

Het spel gaat door totdat alle vragen zijn beantwoord. De groep met de meeste kaartjes plus bonuspunten wint het spel.

Je kunt ook met z’n tweeën spelen, of ieder voor zich. Bij een fout antwoord geef je dan een kaartje aan je tegenspeler, of aan de spelleider.

INHOUD:
• 40 kaarten met 80 vragen
• 10 blanco kaarten
• 5 bonuskaarten
• draaischijf
• uitwisbaar waskrijtje
• spelregels