Telefoon: 0314 - 39 00 62 | E-mail: info@spellenwinkeldebetovering.nl

Dracula vs Helsing

21,99

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Dracula is teruggekeerd naar Whitby, in Engeland, en valt de onschuldige inwoners van de stad aan. Hun enige hoop is Van Helsing, een beroemd vampierenjager, die zijn aartsvijand al heel lang zoekt. Vanavond vindt de allerlaatste confrontatie plaats. Zal Van Helsing Dracula kunnen uitschakelen voor alle inwoners van Whitby in vampieren veranderen?

Op een dag, jaren na de confrontatie tussen Dracula en Van Helsing, spoelt opnieuw een zeilschip aan bij de kust van Whitby in Engeland. Aan boord worden geen overlevenden aangetroffen, maar het schip hangt onder het bloed en er zijn duidelijk sporen te zien van kisten vol aarde. De inwoners van Whitby beseffen al snel dat Dracula zich opnieuw in Engeland bevindt en schakelen de hulp in van vampieren­ jager professor Van Helsing. 

Vanavond, op deze plek, zal de allerlaatste confrontatie plaatsvinden. Zal Van Helsing Dracula kunnen uitschakelen voor hij alle inwoners van Whitby in vampieren verandert? 

Doel van het spel:

De twee spelers spelen elk een karakter: Van Helsing of Dracula.
Van Helsing wint het spel als hij erin slaagt Dracula te doden door al zijn levenspunten (LP) te verwijderen. Dracula wint het spel door de 4 inwoners van 1 district te veranderen in vampieren of door aan het einde van het spel nog in leven te zijn.