Telefoon: 0314 - 39 00 62 | E-mail: info@spellenwinkeldebetovering.nl

Pictures

34,95

Uitverkocht

Beschrijving

In Pictures probeer je alledaagse afbeeldingen en foto’s te reproduceren om anderen te laten raden. Maar wees voorzichtig, hier gaat het niet om tekenen of aanwijzingen geven met woorden! Tot uw beschikking, nieuwe sets: 2 stukken touw, kiezelstenen en stokken of zelfs houten blokken, om de oefening meer … smakelijk te maken!

Vorm een 4×4 raster met willekeurig gekozen fotokaarten. Definieer de 4 rijen met de letterfiches en de 4 kolommen met de cijfertokens. Elke speler neemt een set raadvoorwerpen en trekt een coördinatenfiche uit de stoffen zak. Dit token duidt de te raden geheime foto aan. Alle spelers proberen tegelijkertijd hun Geheime Foto-afbeelding weer te geven met behulp van hun Set, zodat deze wordt herkend door andere spelers. Als je klaar bent, is het tijd om te raden welke foto’s de andere spelers hebben geprobeerd weer te geven. Ieder noteert op zijn kaart zijn aanname voor elk van de andere spelers. Voordat een speler zijn coördinatenfiche onthult, geven de andere spelers hun gok. Iedereen die de foto correct raadt, krijgt 1 punt. De persoon die erin is geslaagd zijn geheime foto te raden, krijgt ook 1 punt voor elk goed antwoord. Het spel eindigt na 5 rondes.

Inhoud: 91 dubbelzijdige fotokaarten, 48 coördinaatfiches, 4 cijferfiches, 4 letterfiches, 4 plaatjesfiches, 1 stoffen zak, 1 notitieblok, spelregels en 5 voorwerpensets (bestaande uit 24 kleurblokjes (3 per kleur) en 1 fotolijst, 6 houten blokken met verschillende vormen, 4 stokjes en 4 stenen, 19 symboolkaarten, 1 lange veter en 1 korte schoenveter).