Telefoon: 0314 - 39 00 62 | E-mail: info@spellenwinkeldebetovering.nl

Coney

24,99

Op voorraad

Beschrijving

Betreed de betoverende wereld van Coney, waarin jij in de schoenen stapt van een meesterlijke konijnenhouder! In dit boeiende spel is het jouw taak om je eigen konijnenboerderij te creëren door konijnenkaarten strategisch te plaatsen op een 3×3-raster, volgens unieke plaatsingsregels die op de kaarten zijn aangegeven.

Bij het afsluiten van het spel verdien je overwinningspunten (OP), zoals aangegeven op de konijnenkaarten in jouw boerderij. Verder ontvang je ook OP voor elke kaart met eindspelbonussen, winkelpictogrammen en overgebleven grondstoffen. Maar wees op je hoede, want er zijn ook minpunten die jouw score kunnen verminderen. Degene die als konijnenhouder de meeste punten vergaart, gaat er met de overwinning vandoor!

Coney biedt een unieke en meeslepende ervaring voor spelers van alle niveaus. Ontdek de kunst van het slim plaatsen van konijnenkaarten en beheer je boerderij met behendigheid. Wil jij de titel van de ultieme konijnenhouder verdienen? Speel Coney en duik in een wereld vol strategie, plezier en konijnenmanie. Verzamel overwinningspunten, vermijd minpunten en bewijs dat jouw konijnenboerderij de beste is. Doe mee aan dit avontuur en word de konijnenkoning van Coney!