Telefoon: 0314 - 39 00 62 | E-mail: info@spellenwinkeldebetovering.nl

Steampunk Rally Fusion

59,95

Uitverkocht

Beschrijving

Steampunk Rally Fusion is een op zichzelf staand spel dat kan worden gecombineerd met de originele Steampunk Rally. Het introduceert nieuwe tracks met unieke evenementkaarten, nieuwe onderdeelvaardigheden (Gear Up en Overcharge) en een nieuw kaarttype: Secret Projects. Het introduceert ook nieuwe aangepaste dobbelstenen die krachtige fusie-energie vertegenwoordigen!

Kruip in de huid van ingenieuze uitvinders uit de geschiedenis. Ontwerp kaarten om je race-apparaat uit te vinden. Versterk de vaardigheden van je creatie met combinaties van stoom, warmte, elektriciteit en Fusion-dobbelstenen. Gebruik tandwielen om het gooien van slechte dobbelstenen te vergroten en bepaalde machineonderdelen te upgraden.

Als je door beschadigende terreinruimten botst, kunnen er onderdelen van je machine vliegen, waardoor je constant je strategie moet aanpassen en nieuwe kaartsynergieën moet ontdekken. Fortune is voorstander van de onbezonnenheid, dus bereid je voor op je uitrusting, laad je machine over en maak geschiedenis opnieuw!