Telefoon: 0314 - 39 00 62 | E-mail: info@spellenwinkeldebetovering.nl

Winkel tijdelijk gesloten

Lieve mensen,

Een maand voor de geplande verhuizing naar onze nieuwe winkel aan de Boliestraat 15 te Doetinchem hebben we helaas onze winkel aan de Adelaarstraat moeten sluiten omdat het daar te druk werd om in Coronatijd verantwoord te kunnen winkelen.

Van de mogelijkheid om bestellingen via onze webshop gratis te laten bezorgen binnen Doetinchem is sindsdien gretig gebruik gemaakt! Zo fijn dat jullie aan ons blijven denken.

Inmiddels zijn we begonnen met het overbrengen van de winkelinrichting en voorraad naar ons nieuwe pand aan de Boliestraat 15. We verwachten daar vrijdag 15 mei weer open te kunnen gaan. Tot die tijd kunnen we af en toe slecht bereikbaar zijn, omdat we veel daar zullen zijn. Wanneer je een mailtje stuurt naar info@spellenwinkeldebetovering.nl, bellen we je zo snel mogelijk terug. Uiteraard zijn we natuurlijk ook altijd te bereiken via facebookinstagram, mail en chat.

Jammer genoeg kunnen we van de opening op 15 mei niet het geplande grote feest maken dat ons voor ogen stond. Dat houden jullie te goed. Wel zijn jullie vanaf dat moment meer dan welkom in ons nieuwe pand. Uiteraard zullen ook bij ons dan de bekende Coronamaatregelen gelden; niet meer dan 5 klanten tegelijkertijd in de winkel, doelgericht winkelen, kom zoveel mogelijk alleen en 1.5 m afstand bewaren tot andere aanwezige personen.

Laten we deze tijd samen zo goed mogelijk proberen door te komen en vooral… BLIJF SPELEN!!

Liefs Lianne en Nina