Telefoon: 0314 - 39 00 62 | E-mail: info@spellenwinkeldebetovering.nl

Coachkaarten

24,95

Uitverkocht

Beschrijving

  • Breed inzetbaar in teams, groepen en individueel te gebruiken
  • 70 fotokaarten met vragen die je aan het denken zetten

Waarvan ga je glimlachen? Wanneer voel jij je bijzonder? Wat is je volgende stap? Coachkaarten tonen beelden en stellen vragen. Ze prikkelen. Helpen om te dromen. Dagen je uit om eerlijke antwoorden te geven. Ze stimuleren kwaliteiten, idealen en behoeften. Waardoor de eigen kracht van mensen wordt aangesproken. En mensen zich op eigen kracht kunnen ontwikkelen.

Coachen op talent en competenties
De set bestaat uit ruim 70 fotokaarten met vragen die je aan het denken zetten. De kaarten zijn verdeeld in vijf soorten vragen:
– Talentvragen
– Toekomstvragen
– Reflectievragen
– Positief geformuleerde vragen
– Negatief geformuleerde vragen.

Het doel van alle vragen is talent in beeld brengen.

Werken met Coachkaarten
Coachkaarten zijn een effectief instrument om in te zetten als hulpmiddel bij (persoonlijke) ontwikkeling. De kaarten zijn te gebruiken als werkvorm in coaching, workshop of training, en ter inspiratie in krachtige brainstormsessies. Maar natuurlijk kan het ook met collega’s, studenten, vrienden of familieleden gespeeld worden.

Coachkaarten kun je op verschillende manieren gebruiken: individueel, in teams en in groepen. In welke setting je ze ook inzet, met deze prachtige en makkelijk te gebruiken kaarten krijg je talenten zeker boven tafel.