Telefoon: 0314 - 39 00 62 | E-mail: info@spellenwinkeldebetovering.nl

Catan Kaartspel Het Duel


Compleet nieuwe editie van “Het Kolonisten kaartspel voor 2 spelers”. De spelers bouwen aan hun vorstendom en ondergaan de ontberingen en gouden tijden die de Kolonisten van Catan op hun pad tegenkwamen.

27,99

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Het basisspel “De eerste bewoners van Catan” maakt de spelers vertrouwd met het spel. Verder bevat deze doos 3 themasets met extra kaarten, die veel mogelijkheden voor variabele strategieën bieden. Zo maken de spelers als het ware een reis door 3 tijdperken: “De Gouden Eeuw”, “Een tijd van conflict” en “De grote vooruitgang”. Uiteindelijk zijn alle kaarten ook gezamenlijk te gebruiken in de ultieme versie van het spel, het “duel der vorsten”.

Net als in de oorspronkelijke versie bouwen de spelers straten, dorpen en steden, en bouwen ze deze uit met verschillende ontwikkelingskaarten. Met actiekaarten kunnen ze verschillende voordelen verdienen, maar ook de andere speler aanvallen of dwarszitten. Afhankelijk van de variant, wint de speler die als eerste een bepaald aantal overwinningspunten heeft.

In De Vorsten van Catan zijn vele veranderingen aangebracht om ook spelers van het Kolonisten Kaartspel opnieuw te boeien!

Zie hieronder online speluitleg:
http://youtu.be/JpALawhG2A0