Telefoon: 0314 - 39 00 62 | E-mail: info@spellenwinkeldebetovering.nl

Klompen, Drop, Tulpen


Hoe Nederlands ben jij?

19,99

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Klompen, Drop & Tulpen is een erg vermakelijk spel waarin je punten krijgt of verliest, afhankelijk van hoe typisch Nederlands je je gedraagt…

Heb je ooit meer betaald voor een fietsslot dan voor de fiets of geprobeerd om een buitenlander Scheveningen te laten zeggen? Heb je minstens drie spaarzegels in je portemonnee en zou je je beledigd voelen als iemand je op vakantie in het buitenland vraagt of je Duits bent? Als je een aantal van de deze vragen met ja hebt beantwoord, maak je veel kans om dit spel te winnen.

Klompen, Drop & Tulpen is een erg vermakelijk spel waarin je punten krijgt of verliest, afhankelijk van hoe typisch Nederlands je je gedraagt… Het spel telt meer dan 300 rake vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van bitterballen en hagelslag tot gestolen fietsen, rookworst en patat met… Een reuzeleuk spel met vragen die gegarandeerd tot grappige en hevige discussie leiden! Het spel is het perfecte cadeautje en een feestelijke manier om jezelf en je vrienden beter te leren kennen! Ideaal voor feesten en partijen. Veel plezier!