Telefoon: 0314 - 39 00 62 | E-mail: info@spellenwinkeldebetovering.nl

Escape Zombie citie


Slechts 15 min. over om te ontsnappen aan de Zombies!!

39,95

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

scape Zombie City is een real-time coöperatief spel, dat niet in rondes wordt gespeeld. In plaats daarvan gooit iedere speler zo snel en zo vaak hij kan zijn 5 dobbelstenen zonder daarbij op zijn medespelers te wachten.

Jullie zijn overlevenden van de zombie apocalyps en proberen te ontsnappen aan hordes zombies, die de ene na de andere stad verwoesten. Een kerk in een verlaten kleine stad biedt onderdak en daar houden jullie je voorlopig schuil… Maar niet voor lang… de zombies naderen de kerk! Nu is het moment om snel de benodigde spullen in de stad te zoeken, de oude bus te starten om daarna snel de stad verlaten.

Jullie hebben slechts 15 minuten om de stad te ontvluchten, voordat jullie ten prooi aan de zombies vallen. Tijdens je vlucht ontdek je met behulp van verschillende dobbelcombinaties nieuwe straten, vecht je tegen zombies en vind je in speciale gebouwen voorwerpen die je nodig hebt om de stad te ontvluchten. Spreek met elkaar af wie wat gaat doen en help elkaar, want een goede samenwerking is je enige kans om de zombies tegen te kunnen houden.