Telefoon: 0314 - 39 00 62 | E-mail: info@spellenwinkeldebetovering.nl

Welkom in onze Spellenwinkel te Doetinchem!

Bent u op zoek naar een luchtig, ingewikkeld, kort of lang spel, je vindt het allemaal in onze winkel. We verkopen spelletjes voor jong, gemiddeld en oud in alle soorten en maten. Daarnaast hebben we ook een breed assortiment aan legpuzzels. Wilt u advies over een leuk spel of wilt u het eerst uitproberen, dan bent u hier aan het juiste adres.

We helpen u graag verder in onze winkel! U kunt ook heel eenvoudig online uw spellen bij ons bestellen! Ga voor uw online bestelling naar onze webshop.

OVER ONS

Spelletjes en gezelligheid, twee toch al nauw verbonden begrippen, komen perfect samen als je binnenloopt in spellenwinkel De Betovering in Doetinchem. De wanden vol met spelletjes en Puzzels en de uitnodigende bar en speeltafels maken dat je eigenlijk direct zin krijgt om aan een spel te beginnen. En als je dreigt te verdwalen in de enorme keuzemogelijkheden, is er altijd nog het enthousiaste en deskundige advies van eigenaressen Nina en Lianne om samen precies dat spel te vinden dat je graag wilt.